Wave Ring

Apr. 16, 2017

Jeg håber at I alle har haft nogle dejlige fridage og nydt påsken! Jeg har været i sommerhus i Rørvig og været feriebarn hos min kærestes forældre nordpå og chillet max. Nedenfor er et outfitbillede fra igår, søndag, hvor jeg blandt andet var iført den fineste kjole fra den nye H&M Conscious kollektion, som lander i butikkerne torsdag d. 20. Der er såå mange fine ting iblandt og udover kjolen, som jeg er så priviligeret allerede at eje, så crusher jeg hårdt på de mørkeblå flæsebukser, den gulvlange blomstrede kjole og de blå øreringe. Man kan se hele kollektionen HER og så kan man shoppe den hele med god samvittighed!

I hope you have all had some great days off! I have spent most of my time in Rørvig and up north with my boyfriend’s parents. Below is a pic from yesterday, Sunday, where I was wearing a really pretty dress from H&M’s Conscious collection, which will hit stores on Thursday. There collection includes sooo many great items and besides the dress, that I am so privileged to own already, I am crushing hard on the dark blue silk pants, the long dress with flowers on it and the blue earrings. You can watch the full collection HERE and shop the entire collection with good conscience. 

img_4637 img_4638 img_4639

Indlægget indeholder reklamelinks

NECKLACE Trine Tuxen x Mads Nørgaard 

MOON NECKLACE homemade

DRESS H&M Conscious (available from Thursday April 20th)

JEANS &other stories (similar here)

SNEAKERS New Balance

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wave Ring