Apr. 16, 2017

Mix it up!

Jeg er vild med kombinationen af noget “yndigt” og noget sporty, blandingen af smukke, ikke alt for skrigende farver og det casual look. Jeg tænker at disse 6 items er guld værd til sommerens fridage, ture i sommerhus og hvidvin i solen. Den grønne farve er så spot on perfect og jeg er så glad for mine Nike Loden i sort, rød og grøn at jeg virkelig gerne vil have dem i klassiske sorte også.

I adore the combination of something “cute” and something sporty. The mixture of beautiful, but not too strong colors and the casual look. I am thinking that these six items will be perfect for summer-ish days off, trips to the summer house and white wine in the sun. The green color is so spot on that it hurts and I love my Nike Loden in black, red and green so much that I think I have to get the classic black version as well. 

skaermbillede-2017-04-17-kl-18-53-42

 

Indlægget indeholder reklamelinks
HOODIE Weekday // SHOPPER Nike // TROUSERS Stine Goya // EARRING Katrine Kristensen // BATHING SUIT &other stories // SNEAKERS Nike Loden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apr. 16, 2017