April 18, 2017

April 23, 2017

Beklager stilheden fra min side den sidste uges tid – nu er jeg tilbage. Jeg håber at I alle nyder jeres weekend! Hvis I har planer om at tage i biffen idag, så kan jeg i øvrigt klart anbefale ‘Get Out’. Jeg så den igår med to veninder og den er sindssygt nice (og mega uhyggelig også). God søndag <3

Sorry for the lack of posts the past week. I hope you are all enjoying your weekends to the fullest. If you are thinking about going to the movies today I can recommend watching ‘Get Out’. I watched it yesterday and it is extremely great (and super scary). Happy Sunday everyone <3

img_4866 img_4867 img_4868 img_4869

Indlægget indeholder reklamelinks

SUNNIES Ganni 

TRENCHCOAT Fall Winter Spring Summer 

KIMONO Vintage (from Golden Age, Nørrebrogade)

JEANS Topshop Boutique 

SNEAKERS Nike Magista (similar and on sale HERE)

 

4 kommentarer

 • Laura T.

  Hej
  Her kommer vist lidt af et long shot, MEN…
  Du havde engang en Monki-blazer med diamant-lignende sten på (modellen hedder “Lara-stone” – kunne det måske tænkes, at du er interesseret i at sælge den, hvis du altså stadig har den? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Laura,
   1000 tak for din kommentar 🙂 Sejt at du kan huske den blazer! Jeg har desværre solgt den på et loppemarked, hvilket jeg faktisk fortryder.. Så desværre 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura T.

   Jeg kan kun huske den, fordi jeg også selv har den. Og jeg har været enormt glad for den 🙂 Den er desværre bare ved at være slidt, så jeg ville prøve lykken.. Men tak for det søde svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Arhh okay, heldige asen! Jeg ville virkelig også ønske at jeg stadig havde min! Hehe… Selv tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April 18, 2017