Apr. 27, 2017

Three Faves: Bitte Kai Rand

Det sidste stykke tid har jeg luret lidt på det danske brand Bitte Kai Rand. Jeg har egentlig altid forbundet brandet med voksne damer og har derfor aldrig rigtig givet det en ordentlig chance, men nu har jeg altså taget mig selv i at stirre ind ad deres butiksvindue i Pilestræde lidt for længe et par gange. De laver nemlig nogle virkelig seje ting! Der er en del ting, som ikke er at finde på webshoppen, for eksempel deres virkelig seje “sporty” tasker, men jeg fandt alligevel tre yndlings ting fra deres webshop, som jeg lige vil dele med jer. De er tilfældigvis sorte alle tre, men de laver altså også nogle seje ting i print! Jeg tror jeg må ind i butikken og kigge lidt nærmere på sagerne snart!

skaermbillede-2017-04-27-kl-10-52-39

PLEATED JACKET // FUR COLLAR AND SLEEVES (on sale) // COTTON JACKET

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apr. 27, 2017