Days Gone By

Belle Boutique

På fredag kl. 16-18 åbner Magasin du Nord en ny eksklusiv dame-afdeling på deres dame-etage på 2. sal, som kommer til at sælge nogle af de sejeste danske og internationale brands såsom Lovechild 1979, Rodebjer, T by Alexander Wang, Fall Winter Spring Summer og mange flere. I forbindelse med åbningen holder de et virkelig fint event, hvor der vil være trendoplæg med dygtige Cecilie Ingdal, som er chefredaktør på ELLE, live optræden af KING, gratis konsultation hos luksus beauty brandet La Mer, makeup og styling hos Bobby Brown, en virkelig sej give-away, hvor man kan vinde et helt outfit fra nogle af Belle Boutiques brands osv. Det vil sige virkelig mange dejlige ting samlet på ét sted. Der vil i øvrigt være goodiebox med produkter fra bl.a. ELLE, Bobbi Brown, La Mer og Magasin til de første 250 tilmeldte – så det er bare om at tilmelde sig eventet HER.

I forbindelse med eventet, kan I se nogle af mine favorit styles fra Belle Boutique’s brandudvalg nedenfor <3skaermbillede-2017-05-02-kl-13-37-27
TOP T by Alexander Wang // SCARF Lovehild 1979 // JEANS Fall Winter Spring Summer // DRESS Fall Winter Spring Summer // SUNGLASSES Fall Winter Spring Summer // JACKET Lovechild 1979

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By