SNEAKERS

May 4, 2017

Et outfitbillede fra i torsdags, hvor jeg var til middag i det smukke Lindencrone Palæ, for at fejre Malene Mallings første kollektion for VERO MODA. Jeg behøver vist ikke fortælle at jeg var temmelig underdressed (det er problemet når man kommer direkte fra arbejde), men når alt kom til alt så betød det jo ikke så meget og det var en skøn aften alligevel. Jeg synes Malene er virkelig inspirerende og jeg stoler virkelig meget på hendes gode smag, så jeg glæder mig til at se mere.

An outfit from Thursday, where I attended a dinner at the beautiful Lindecrone Palæ to celebrate Malene Malling’s first collection for VERO MODA. I guess there is no need to say that I was slightly underdressed (the struggle with coming directly from work), but at the end of the night it did not matter much and it was an absolutely wonderful evening. I trust Malene’s taste so much, and I can’t wait to see more of the beautiful collection. 

img_5311

Indlægget indeholder reklamelinks

DENIM COAT Asos (old)

TEE Commes des Garcons

PANTS Graumann 

SOCKS &other stories (similar here)

LOAFERS Won Hundred (similar here, here and here)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKERS