GIRLS ARE TALKING

NEW IN

collage-4

Jeg holder mit shopping på et minimum for tiden, da min kæreste og jeg lige har bestilt tur til USA i starten af Juli, hvor jeg gerne skulle have lidt $$$ til at spise, shoppe og leve. Og så er det jo så dyrt at bo i New York! Anyway, jeg lader mig selv investere i et par ting, som jeg kan tage med på rejsen – bl.a. denne top og taskeremmen, som jeg tænker kan fungere som en virkelig sej upgrade af mine andre tasker. Derudover købte jeg også et par VILDT fine slippers i H&M i Århus til den sølle pris af 179 kr., som jeg nok skal vise jer snart!

I am keeping my shopping on a minimum these days, as me and my boyfriend are planning a trip to the States in the beginning of July, where I plan to have lots of $$$ to eat, shop and live. And it is crazy expensive to live in New York! Anyway, I am letting myself invest in a couple of things, that i know will come in handy for the trip – for example, this top and the bag strap, that I am thinking will work perfectly as an upgrade for my other bags. Additionally, I bought a pair of really cool slippers in H&M in Århus for the modest price of 179 kr., which I will make sure to show you soon!

TOP Asos PremiumBAG STRAP &other stories

Indlægget indeholder reklamelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS ARE TALKING