NEW IN

May 13, 2017

Lørdag aften trodsede min kæreste og jeg Politikens knap så gode anmeldelse (ét hjerte) og besluttede os for at prøve Madklubben Nørrebro og det var altså virkelig lækkert og kan virkelig anbefales. Vi fik begge Nørrebro-menuen, som bestod af rejer til forret, lamme shawarma, salat og fries til hovedret og jordbær med fløde til dessert. Ret utraditionel menu, hvilket jeg virkelig synes var sejt og lækkert. Man skal altså ikke altid tro på anmelderne (hverken når det gælder mad eller film)…

Saturday night, me and my boyfriend decided to visit Madklubben Nørrebro in spite of the bad review that they received in Politiken (1 heart). It surprised in a really positive way and it was delicious – I can definitely recommend it!

img_5513 img_5514 img_5515 img_5516

Indlægget indeholder reklamelinks

EARRINGS Zara (similar here)

SHIRT Hosbjerg 

COAT Vintage

JEANS Mango 

SHOES Asos (old)

BAG Zara

BAG STRAP &Other stories

   

3 kommentarer

 • Mie

  Så godt du ser ud! Må jeg høre, hvordan dine bukser er i størrelsen? Og måske din højde, hvis det kan lade sig gøre?

  Tak og god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   1000 tak Mie, hvor er du sød! Det kan du tro! Jeg har bukserne i str. 38 og de er liiige det største i taljen osv. men perfekte i længden – tror måske jeg ligger lige imellem 36 og 38. Jeg er 1.68 høj 🙂
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg er 180 cm og en 36-38 – tror du jeg skal gå efter en 38 eller hvordan? Tak og god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN