Days Gone By

Design x Change x Fremtiden Røde Kors

I weekenden d. 20.-21. Maj har Danish Design Festival arrangeret et rigtig sejt event ved navn Design x Change. Eventen består af 2 markedsdage, som skal sætte fokus på design og bæredygtighed, samt sætte fokus på hvordan man kan genbruge sit gamle tøj (med mere!) ved at give det nyt liv og redesigne det.
Nørrebros genbrugsperle, Fremtiden, står i forbindelse med eventen for at facilitere en workshop, som skal give nyt liv til gamle denim-items. En række forskellige illustratorer kommer til at give deres bud på re-designs på et showpiece og derudover bliver der lavet stencils af illustrationerne, så folk selv kan bruge dem på deres egne denim-items. Derudover vil der også være mulighed for at købe seje denim items på dagen og medbringe egne denim-items, som man redesigne til workshoppen. Alt hvad Fremtiden tjener på de to markedsdage går ubeskåret til Røde Kors. De denimjakke jeg har på nedenfor er med illustrationer af Joséphine Albers og jeg ville ønske at jeg kunne beholde begge jakker!

Eventen finder sted d. 20. + 21. maj kl. 10-17 i Designmuseum Danmarks have, Grønnegården, hvor der vil være forskellige arrangementer, stande og workshops.Jeg håber I har lyst til at komme og støtte op om projektet og give jeres denim items nyt liv <3

img_5564

img_5561 img_5562

18280203_10210721148597849_1433680296_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By