Design x Change x Fremtiden Røde Kors

New Hair

Jeg startede den lange weekend i torsdags med en tur til frisøren. Jeg har ikke været i frisøren i tusind år og mit hår var simpelthen blevet ALT for langt og så dødusundt ud. Det fik Mia-Maja fra Kjøbenhavn BLVD heldigvis rettet op på én gang for alle. Først vaskede hun mit hår i de lækreste Kevin Murphy produkter og så snakkede vi ellers lidt om hvad jeg godt kunne tænke mig, der skulle ske med mit hår. Vi blev enige om at holde det langt og klippe langt pandehår, så mit ansigt blev mere indrammet. Mia-Maja var ikke kun helt vildt sød, men jeg kunne mærke at hun forstod lige præcis hvad jeg gerne ville have, hvilket gjorde at jeg virkelig følte mig tryg i stolen hos hende. Det er simpelthen så vigtigt at have en frisør, som man kan stole på og som forstår præcis hvad man gerne vil have og det føler jeg virkelige at jeg har fundet nu. Desuden gav hun mig et tip, som jeg vil dele: Jeg vasker i hvert fald mit hår 5 gange om ugen, da det simpelthen bliver SÅ hurtigt slasket og fedtet at se på. Jeg delte denne frustration med Mia-Maja og hun fortalte mig, at man kan undgå fedtet slaskehår, hvis man føntørrer hårret efter vask – specielt i hovedbunden. Jeg lader altid mit hår lufttørre, så det giver simpelthen så god mening og nu har jeg købt en ny hårtørrer. Jeg købte desuden også en skøn texturizing spray med fra Kevin Murphy hos Kjøbenhavn BLVD og den gør virkelig underværker ift. at få lidt mere fylde og undgå elektrisk hår. Kæmpe anbefaling af både Mia-Maja og Kjøbenhavn BLVD herfra! Beklager i øvrigt for det akavede “se mit nye hår”-billede. Det er vildt svært at tage et godt billede af sit hår!

Indlægget er lavet i samarbejde med Kjøbenhavn BLVD

img_5524

img_5565

img_5525

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design x Change x Fremtiden Røde Kors