Pieces: Spring co-labs

May 16, 2017

Dagens fra igår. I har jo egentlig allerede set det bagfra her på bloggen og på Insta, men tadaaa – her er det forfra. I forlængelse af det indlæg jeg skrev igår om Design x Change, så vil jeg anbefale alle at læse Sidsels (eller Shizzle/søde bløde, som jeg kalder hende) indlæg om selv samme event og tanker deromkring HER. God aften!

An outfit pic from yesterday. You have already seen the outfit from behind and here it is from the front. In continuation of the post I wrote yesterday on Design x Change, I recommend that you stop by Sidsel’s blog HERE and read her post on the event and her thoughts on the subject. Have a great evening everyone!

img_5563

Indlægget indeholder reklamelinks

DENIM JACKET Showpiece from the Design x Change x Fremtiden co-lab

TOP Rodebjer 

JEANS Topshop Boutique (on sale!)

LOAFERS Zara (old – similar here)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pieces: Spring co-labs