New Hair

Pieces: Spring co-labs

Pieces har indgået tre virkelig spændende samarbejder dette forår. De har udvalgt tre seje kvinder, som hver har designet en style for brandet; Cecilie Bahnsen, Emili Sindlev og Lea Kargaard. De har alle tre ramt plet ift. deres egen personlige stil og der er kommet nogle virkelig fine styles ud af det. Jeg ønsker mig især pyjamas-sættet af Cecilie Bahnsen. Både Emili Sindlev kjolen og Lea Kargaards net er allerede landet i udvalgte Pieces butikker og online og Cecilie Bahnsen sættet lige om hjørnet.

collage-1 collage skaermbillede-2017-05-16-kl-12-45-18

Læs mere og køb de forskellige styles HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Hair