May 17, 2017

CORALI

Jeg har crushet på Caroline Sillesens æstetiske univers ligeså længe jeg kan huske. Lige fra da hun tegnede seje stregtegninger med fine små budskaber faktisk. Derfor har det også været virkelig spændende at følge hendes udvikling og følge med i alle hendes seje projekter. Indtil nu har jeg gået og ønsket mig stort set alt fra hendes In Between Spaces-samling, men jeg kan mærke, at jeg fremover også kommer til at sukke efter hendes smykker fra hendes nye brand Corali.

I have been crushing on Caroline Sillesen’s aesthetic universe for as long as I can remember – all the way back from her cool, simple drawings actually. It has been a true pleasure following her creative journey and her cool projects through time. Until now I have been craving almost everything from her In Between Spaces collection of beautiful prints, however, I might need to extend my wish list a bit, since her new jewelry brand just launched. It is called Corali and it is truly beautiful. 

coral-smykker14602_1024x1024 coral-smykker14363_1024x1024 front_1024x1024

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May 17, 2017