CORALI

About Girls Are Talking

Igår var min veninde Astrid og jeg til Girls Are Awesome’s første Girls Are Talking event og det var VIRKELIG svedigt og inspirerende. Det er faktisk Astrids lillesøster Emma Willum, som har fundet på konceptet til eventet sammen med Girls Are Awesome, hvilket gør det endnu sejere (psst, she also designed the cool poster for the event!). Der var en helt speciel følelse af girlpower og virkelig god energi. Som jeg nævnte i dette indlæg, så handlede eventet denne gang om “Spaces for Social Change”, hvorfor Girls Are Awesome havde inviteret tre virkelig seje kvinder, til at komme og fortælle mere om hvordan de har skabt noget indenfor det emne ved at følge deres drømme og ambitioner. Carla Cammilla Hjort, Anne Veronica D’Souza og Clare McNally var talerne til dette event og det var så opløftende at høre mere om de tre kvinders historie og deres vej til succes. De havde alle tre vanvittigt god energi, en kæmpe dosis sejhed og så var de vildt karismatiske. Jeg glæder mig allerede til næste Girls Are Talking event, som bliver afholdt i juni. Følg med på Girls Are Awesome’s Facebookside HER.

Last night me and my friend Astrid went to Girls Are Awesome’s first Girls Are Talking event and it was truly cool and inspiring! There was a special vibe of girl power and great energy at the event, which was really cool and uplifting. As I mentioned in this post, the theme for this event was “Spaces for Social Change” and Girls Are Awesome had invited three really cool women to come and give a talk about the topic and talk about how they have managed to follow their dreams and ambitions. The three speakers were Carla Cammilla Hjort, Anne Veronica D’Souza and Clare McNally and it was just really cool to hear their stories and learn about their roads to succes. They all had the most amazing energy, a large dose of coolness and they were really charismatic. I am already looking forward to the next Girls Are Talking event, which will take place in June. Follow Girls Are Awesome’s Facebook page to stay tuned HERE.

img_5606 img_5605

Indlægget indeholder reklamelinks

EARRING Julie Nielsdotter 

TRENCH COAT Vintage

SHIRT Zara (similar here)

DRESS Asos (similar here)

BAG Zara

BAG STRAP &other stores

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CORALI