Mermaid Stories Interview

NEW IN: MANGO

Jeg var SÅ ærgerlig over, at jeg ikke nåede at få fat i de smukke røde øreringe fra Mango inden de blev udsolgt, men heldigvis er de online igen! Derfor har jeg bestilt dem hjem, sammen med de virkelig seje blå solbriller og denne grønne hårbøjle. Synes det er så forfærdeligt at have bånd i håret, som glider ud og sidder dårligt, så en hårbøjle er et virkelig godt alternativ, for det ser så fint ud!

I was so sad that I did not get my hands on the red earrings from Mango before they sold out. Luckily, they are online again! I have ordered them together with the cool blue sunglasses and this headband. Accessory perfection!

skaermbillede-2017-05-26-kl-10-28-24

SUNNIES Mango 

EARRINGS Mango 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mermaid Stories Interview