Mig og Min Sommer // Whittaheart

May 30, 2017

Indlægget indeholder reklamelinks.

Et outfit billede fra i tirsdags, hvor jeg optog sæson 2 af Styleduellen i Magasin hele dagen, sammen med hende her og en masse seje, unge YouTubere. Styleduellen er en YouTube serie, hvor forskellige hold dyster i en række stil challenges og det var mega sjovt at være med, men også meget anderledes end hvad jeg plejer. Glæder mig i hvert fald til at vise jer resultatet!

An outfit pic from the past Tuesday where I shot ‘Styleduellen’ Season 2 all day in Magasin, with this lovely lady and a bunch of young, cool YouTubers. ‘Styleduellen’ is a YouTube series in which different teams compete in a number of style challenges. It was so much fun to be part of and also very different from what I am usually doing with the blog. I am looking forward to showing you the result!

img_6256 img_6258 img_6257 img_6259

EARRINGS Mango 

TRENCH COAT Vintage

TOP Asos 

JEANS Topshop Boutique 

SANDALS H&M

BAG Elaine Hersby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og Min Sommer // Whittaheart