June 5, 2017

Ace&Tate Copenhagen Flagship Store

Jeg har for nævnt det hollandske brille – og solbrille brand Ace&Tate her på bloggen – blandt andet HER og HER. Og nu nævner jeg dem, med god grund, igen. På torsdag slår de nemlig dørene op til deres store, flotte flagship store her i København efter at have haft en pop-up shop i Møntergade. Konceptet omkring Ace&Tate er simpelt; kvalitetsbriller til lige omkring 1.000 kr. og så har de det sejeste udvalg. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at se butikken på torsdag!
Det er det seje arkitektsstudie Spacon and X, som står bag butikkens interiør, hvor de har hentet inspiration fra den danske kunstner Franciska Clausens malerier og Playtype har stået for de seje neonlamper med butikkens slogan ‘FUTURE IS BRIGHT’. Butikken kommer til at ligger på Ny Østergade 32 og er åben fra på torsdag.

woutervandersar_17-060200-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June 5, 2017