A BEAUTIFUL SHIRT

June 13, 2017

Indlægget indeholder reklamelinks

Mit outfit fra idag. OMG jeg synes de er så mega seje de furry slippers fra H2Os samarbejde med Oh!By Kopenhagen Fur og Freja. I kan finde alle modellerne HER. Endte dog med at skifte til sneakers lige inden jeg gik ud ad døren, da jeg ikke turde satse på at det ikke blev regn idag på grund af den grå himmel….

My current outfit. OMG I really love the furry slippers, that H2O has made in collaboration with Oh!By Kopenhagen Fur and Freja. You can find all the styles HERE. I did, however, end up changing to sneakers right before I left my apartment this morning, as I was afraid of a possible rain-situation….

img_6621 img_6623

EARRINGS Mango (kind of similar here)

JACKET Vintage

TEE Fremtiden 

PANTS Six Ames 

SLIPPERS H2O x Oh!By Kopenhagen Fur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BEAUTIFUL SHIRT