June 14, 2017

ACE&TATE ‘ALLEN’

Indlægget indeholder reklamelinks

Det er vist ingen hemmelighed at Ace&Tate er mit go to brand, når det kommer til solbriller. Måske endda også briller snart, da jeg netop har fået lavet en synstest i deres butik på Ny Østergade, men mere om det senere… Jeg har netop tilføjet ‘Allen’ modellen i golden brown til min samling og jeg har lidt på fornemmelsen, at de kommer til at sidde på mig hele sommeren. Så flot med det lidt firkantede stel og den gyldenbrune farve! Kæmpe anbefaling til deres nye butik i øvrigt! Den er så flot, udvalget er kæmpestort og så har de ekstremt god service!

I guess that it is no secret that Ace&Tate is one of my go to brands when it comes to sunglasses. Or glasses for that matter, but more on that later…  I have recently added the ‘Allen’ style in golden brown to my collection and i have a feeling that they will be sticking to my head all summer. I love the square look and the golden brown color! A big recommendation to their new store in Ny Østergade – it is beautiful, the selection is really big and their service is extremely great!

img_6711

EARRINGS Mango 

SUNNIES Ace&Tate ‘Allen’ 

TRENCH COAT Fall Winter Spring Summer 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June 14, 2017