ACE&TATE 'ALLEN'

Adidas Campus

Indlægget indeholder reklamelinks

Adidas har stort fokus på deres Campus-model for tiden. Den minder lidt om både Samba og Gazelle, som jeg også har i samlingen, men jeg synes alligevel Campus er lidt flottere, da sådan er mere bold og den på en måde er mere rund i snuden. Derfor var det også ekstra optur at der stod et par til mig i turkis, da jeg kom hjem fra arbejde igår! Jeg glæder mig til at style dem med hvide strømper og bare ben eller en hvid t-shirt og denim.

Adidas has a large focus on their Campus model these days. It is kind of similar to both Samba and Gazelle, which are also included in my collection, however, I think it is a bit nicer, as the sole is more bold and the front is more rounded. That is exactly why it was extremely cool, that these turqois babies were waiting for me when I got home from work yesterday! I can’t wait to style them with white socks and bare legs or a white tee and denim.

img_6754

Indulge in Rezet’s Campus selection HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACE&TATE 'ALLEN'