June 16, 2017

Adidas Warp Knit

Mine mandage er blevet SÅ meget mere optur efter jeg er begyndt at træne med Adidas, en håndfuld virkelig seje og smukke damer og træner Emme Niyo. Forløbet har varet hele maj og løber Juni ud, så der er ikke så mange gange igen, men det er så fedt at mærke, hvordan man rykker sig. Jeg kombinerer mandags-træningen, som består af forskellige øvelser og løb med en omgang på crosstraineren og styrketræning en gang om ugen og en løbetur (enten på løbebånd eller udenfor) en gang om ugen, så jeg får trænet omkring tre gange ugentligt, hvilket er perfekt for mig – desuden er det umuligt for mig at nå at træne flere gange end det, hvis jeg skal have et liv ved siden af arbejde og bloggen. Og ja, nogle gange når jeg da heller ikke at få trænet 3 gange om ugen and WHO CARES? Anyway, Polina Vinogradova har taget lidt flere billeder af os i Adidas’ smukke Warp Knit kollektion, som er så pæn at man har lyst til at have den på til hverdag!

My Mondays have gotten a whole lot better after I started working out with Adidas, a handful of cool and beautiful ladies and trainer Emme Niyo. We have been working out together all of May and will be doing it until the end of June, so we are almost done. It has been so cool to experience the development from the first session. Polina Vinogradova has taken some pictures of us wearing Adidas’ Warp Knit collection, which is so amazing that you will want to wear it aside from your training!

skaermbillede-2017-06-16-kl-09-48-42 skaermbillede-2017-06-16-kl-09-48-59 skaermbillede-2017-06-16-kl-09-49-13

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

June 16, 2017