June 26, 2017

VACATION TIME

På fredag tager min kæreste og jeg afsted på to ugers ferie til USA. Vi starter i Washington, hvor vi skal bo HER over weekenden. Det er et godt stykke tid siden jeg sidst har været i Washington og det er min kærestes første gang, så vi skal bare have det helt turistet og se ALLE de vigtige ting. Jeg ved at jeg får det fuldstændig vildt over Lincoln Memorial endnu engang og tanken om, at stå præcis samme sted som Martin Luther King, da han holdt sin fantastiske ’I Have a Dream’ tale i 1963.

Vi lejer en bil det første uge af ferien og efter et par dage i hovedstaden besøger vi min grandonkel og måske noget mere familie, som bor i Washington hvorefter vi kører videre mod Philadelphia, Princeton og evt. tager et par dage på Long Beach Island. Det spændende er, at vi har holdt søndag-fredag fuldstændig åben. Det vil altså sige, at vi ikke har booket hotel eller noget, så vi skal bare køre rundt, tage det som det kommer og se hvad vi har lyst til. Meget spændende.

Vi slutter turen med 8 dage i New York, hvilket jeg glæder mig usandsynligt meget til. Jeg har altid været meget i New York, fordi min grandonkel plejede at bo der, så jeg kender byen rigtig godt hvis jeg selv skal sige det og jeg glæder mig bare SÅ meget til at være der med min kæreste og trække ham med rundt. Jeg regner med at vi får gået hvad der svarer til omkring 5 marathons på de 8 dage, så jeg må nok hellere tage gode sko med! Vi har valgt en ok billig løsning (der findes ikke ægte billige løsninger i New York), ift hotel, så vi bor i Chelsea på the Chelsea Riff (tidligere Chelsea Star Hotel), hvor jeg har boet flere gange før. Det der er smart ved det hotel, er at man kan spare 400 kr. per dag, hvis man vælger toilet og bad på gangen. Det lyder måske ikke super romantisk, men det er faktisk helt okay og kan klart anbefales. Prøv lige at tænk på hvad man kan bruge de penge på i stedet!

Jeg har tænkt mig at lade min computer blive hjemme, men følg med på Instagram HER

collage-8

Pictures taken from TUMBLR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June 26, 2017