WHAT TO PACK?

Beauty – US Edition

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg stacker altid helt vildt op i mit beauty arsenal, når jeg er i USA. Jeg elsker at handle beauty i drugstores som for eksempel Target eller CVS Pharmacy, da det altid er mega billigt og udvalget er kæmpe! Derudover skal jeg naturligvis også forbi Glossiers showroom i New York (virkelig vigtigt) og have fat i Bobbi Browns perfekte foundation stick.

I always make sure to stack up on beauty stuff when I visit the US. I love shopping beauty in drug stores like Target and CVS pharmacy as everything is way cheaper than at home and the selection is huge! Besides the drug stores I need to stop by Glossier’s showroom in New York (really important) and I need to get my hands on Bobbi Browns perfect foundation stick.

skaermbillede-2017-06-20-kl-15-50-17

LIQUID FOUNDATION Glossier

CHAPSTICK Chapstick

DEODORANT STICK Secret 

FOUNDATION STICK Bobbi Brown 

EYEBROW GEL Nyx 

HIGHLIGHTING STICK Glossier

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT TO PACK?