VILLAIN

GANNI AW17

Indlægget indeholder reklamelinks

Det er ikke så længe siden jeg delte mine udsalgsfavoritter fra Ganni i indlægget HER, men jeg må simpelthen også snakke lidt om deres efterårskollektion også. Der er SÅ mange flotte ting iblandt, at det er svært at vælge. Jeg har været vild med de seje platform sneakers i et par sæsoner nu og synes virkelig de har ramt plet med dem i all white. Gad virkelig godt at rende rundt i New York i nedenstående outfit idag!

A short while ago I shared my sale favorites from Ganni here on the blog. However, I have to focus on their AW17 collection as well. Almost every piece is perfection and it is seriously difficult to pick one favorite. I have been crazy about the platform sneakers for a couple of seasons now and I really think that they have hit the spot with the all white version. I definitely would not mind walking around New York in this outfit today.

skaermbillede-2017-06-21-kl-10-21-44

TOP // BAG // SUNNIES // SNEAKERS // SKIRT

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLAIN