June 27, 2017

June 30, 2017

Indlægget indeholder reklamelinks

Så er jeg tilbage fra 16 dages ferie, en smule jetlagged og med vacay-blues, men på den anden side er det altid dejligt at komme hjem igen. Jeg har tonsvis af outfitbilleder, vacation snaps og måske også en lille NYC guide til jer, som jeg vil dele her på bloggen de næste ugers tid. Starter med et outfit fra vores første dag i Washington DC.

I’m back from 16 days of vacation – a bit jetlagged and with a case of vacay-blues, however, it is always kind of nice to come home again. I have a ton of outfit picturers, vacation snaps and maybe even a small NYC guide that I will be sharing here on the blog over the following couple of weeks. First, an outfit from our very first day in Washington DC.

img_7455

SUNNIES Asos 

TOP Storm&Marie

PANTS Storm&Marie

SHIRT Zara (similar here)

SNEAKERS Nike Air Jordan (on sale!)

BAG Zara (old)

BAG STRAP H&M x Kenzo (old)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June 27, 2017