July 10, 2017

I WISH!

Indelægget indeholder reklamelinks

Den prikkede kjole har floreret rundt på Instagram det sidste stykke tid i forbindelse med at Mads Nørgaards virkelig flotte efterårskollektion er landet i butikken og online. Jeg har meget svært ved at få den ud af hovedet, men den er der også i blåstripet – what to do??? Tasken er også virkelig flot og praktisk til arbejdsbrug!

The dotted dress has been all over Instagram for the past week or so, due to Mads Nørgaard’s fall collection hitting the shops. I cannot get it off my mind and it also comes in a very beautiful blue striped version – what to do??? The bag is also insanely cool and very practical!

dias1

DOTTED DRESS Mads Nørgaard 

STRIPED DRESS Mads Nørgaard 

BAG Mads Nørgaard

WATER BOTTLE

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

July 10, 2017