July 12, 2017

BOXY DENIM

Indlægget indeholder reklamelinks

Hvis jeg kun måtte vælge én ting fra den nye sæson, så skulle det være Balenciagas denimjakke med boxy skuldre. Den er SÅ flot og jeg sukkede efter den utallige gange da jeg så den hænge forskellige steder i New York. MEN jeg er desværre ikke i en position, hvor jeg kan tillade mig at bruge over 7.000 kr. på en denimjakke (eller noget som helst andet, for den sags skyld). Derfor blev jeg også virkelig glad da jeg fandt denne &other stories version til en tiendedel af prisen! Jeg købte den med det samme og i en str. 42, for at få den endnu mere boxy. Jeg har stort set haft den på lige siden, blandt andet i weekenden, hvor jeg besøgte min mor i Rørvig. Blot et lille tip, hvis I heller ikke kan få Balenciagas version ud af hovedet….

If I could only choose one thing from the coming season it would be the Balenciaga denim jacket with boxy shoulders. It is so gorgeous and I looked at it several times when I saw it hanging in different stores in New York. Unfortunately I am, however, not in a place where I can allow myself to pay over 7.000 for a denim jacket (or anything else for that matter). Which is why I was very pleased to see a great version of it hanging in &other stories for a tenth of the price. I bought it immediately and I have been wearing it every since. I bought it in a size 42 for an even boxier look. Just a tip for you, if you cannot get the Balenciaga version off your mind either…

dias1

CAP H2O Sportswear 

DENIM JACKET &other stories 

DENIM JACKET Balenciaga

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

July 12, 2017