July 18, 2017

Ellos Fall Faves

Indlægget er sponsoreret af Ellos og indeholder reklamelinks

Selvom det nærmest ikke har været ægte sommer, så er sensommeren over os og efteråret er på vej. Faktisk er sensommeren og starten af efteråret min yndlings tid på året rent stylingmæssigt, da det åbner op for SÅ mange muligheder; lange nederdele med sneakers og en let jakke, støvler til lette sommer-agtige kjoler osv. I samarbejde med Ellos har jeg stylet to outfits af nyheder fra Ellos, som jeg synes repræsenterer to perfekte sensommer/efterårs-looks, som måske kan gøre overgangen lidt sjovere. Synes især kjolen er helt fantastisk smuk, men nederdelen er også en sikker vinder, som jeg faldt pladask for da jeg så den!

Desuden var jeg ret overrasket over, hvor stort udvalg de har hos Ellos – ikke mindst af deres eget brand og det var virkelig svært at vælge, hvad der skulle i kurven. Hertil vil jeg anbefale; læg ALT hvad man godt kan lide i kurven undervejs, på den måde kan man se tingene sammensat til sidst og udvælge alt efter hvad der passer sammen og “har jeg noget der ligner” / “har jeg virkelig brug for det”-princippet. Virker hver gang!

img_8469

 collage-1

img_8470

DENIM JACKET Ellos // SKIRT Ellos

_______________________________________________________

img_8461

collage-2

img_8462

 DRESS Ellos // JEANS Ellos // BOOTS Ellos

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

July 18, 2017