July 28, 2017

NEW IN: LA BOMBER JACKET

Tanken om efterår blev lige lidt mere udholdelig forleden dag, da jeg var forbi Lærke Andersen studio i Nansensgade, for at hente denne sag, som jeg bestilte noget tid tilbage. Det er den perfekte bomberjakke; kort, boxy og med virkelig seje detaljer, som for eksempel Lærkes logo rundt omkring på jakken og en sort strop bagpå jakken. Glæder mig SÅ meget til at kunne bruge den. Perfection!

The thought about fall just became a bit more tolerable the other day, when I stopped by Lærke Andersen’s studio on Nansensgade to pick up this beauty of a bomberjacket, that I ordered a while back. To me, this is the perfect bomber jacket; short, boxy and with cool details, like the way that the logo is printed different places on the jacket and the strap in the back. I cannot wait to take it in use. Perfection!

img_8361

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

July 28, 2017