August 2, 2017

NEW IN

Jeg måtte slå til med det samme, da jeg så disse hos &other stories forleden dag. De minder virkelig meget om et par Marc by Marc Jacobs jeg havde i gymnasiet, som desværre måtte takke af efter en masse hårde fester og som jeg har længtes efter lige siden. Synes bindebånd om af benet er SÅ pænt og så er hælen perfekt.

I had to strike immediately when I saw these babies at &other stories the other day. They remind me of a pair of Marc by Marc Jacobs shoes that I had about ten years ago, that unfortunately had to be laid to rest (in peace) after a lot of serious parties and I have been longing for them ever since. I think the lace up is REALLY cool and the heel is perfection.

img_8608

SHOES &other stories 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August 2, 2017