August 4, 2017

MONDAY BASICS

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg er megaklar på en ny uge, både fordi at det er modeuge, hvilket jo altid er sjovt og spændende, men ikke mindst fordi at jeg har fået nyt job, som jeg slet ikke har fortalt om her på bloggen. Jeg er blevet ansat som Manager hos Splay, hvor jeg kommer til at sidde og være Manager for en række af talenterne eller influencers om man vil. Jeg har virkelig meget optur over Splay og jobbet og jeg glæder mig til at komme ordentligt ind i tingene. Lige p.t. er jeg stadig ved at finde hoved og hale i YouTube-genren, men jeg kan i hvert fald konstatere at der er tale om nogle seriøst seje talenter, som har styr på deres ting og som er verdensmestre i at lave god underholdning.
Jeg gad i øvrigt godt starte ugen i nedenstående outfit. Forelskede mig i de flotte Minimum jeans i lørdags, da jeg så dem på Maries Instagram og jeg klikkede dem hjem med det samme. God mandag!

I am completely ready for a new week to begin, partly because Copenhagen Fashion Week is on this week, which is always fun and exciting, but mostly because I just startet working at my new job, that I haven’t even told you about. I have started working as a Manager at Splay, where I will be working as a Manager, managing some of the very talented talents or influencers, if you wish. I am really exited about this job and right now I am basically just trying to get to know the YouTube-game. However, one thing is certain; there are some seriously cool talents out there, who really got their stuff together and who are extremely skilled when it comes to creating good and entertaining content. 
I wish that I could kick off the week wearing this outfit. I fell in love with the Minimum jeans this Saturday, when I saw them on Marie’s Instagram and I bought them immediately. Happy Monday!

dias1

LEATHER JACKET Hosbjerg 

SNEAKERS Filling Pieces

EARRINGS Mango 

SUNNIES Le Specs 

SWEATSHIRT H&M 

JEANS Minimum 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August 4, 2017