CPHFW: August 9, 2017

Modeuge Recap

Et lille modeuge recap fra min side: Det er jo desværre ikke meget man når, når man har fuldtidsjob ved siden af bloggen, for eksempel ville jeg virkelig gerne have været forbi Elaine Hersbys show og Future of Fashion-showet, men man kan jo ikke nå det hele. Til gengæld nåede jeg forbi nogle virkelig seje ting – se billeder og beskrivelser nedenfor! GOD WEEKEEEEEND!

A small fashion week recap from me to you: Unfortunately, it is preeetty difficult to make it to everything, when you have a full time job besides your blog and I was very sorry to miss the Elaine Hersby show and the Future of Fashion show. I did however make it to a couple of really cool events – have a look at the pics and descriptions below! Have a great weekend! 

 

img_8675

Carcel launch i Kinfolk Gallery. Så pænt!

fullsizerender

Til middag på Sans Souci på Frederiksberg.

img_8744

Onsdag efter arbejde nåede jeg som sagt forbi Revolver Trade Show, hvor jeg blandt andet fik set nærmere på det nye danske brand Blanche. SÅ pænt!

img_8743 Melissa Bech, som er en af de to seje kvinder bag Blanche.

img_8747

God start på dagen med skyr og vitaminer (mere om det i et senere indlæg)

img_8751

Torsdag efter arbejde nåede jeg forbi fremvisningen af Nixon Buis nye kvindekollektion på VESS. Det er et helt nyt brand, som jeg glæder mig vanvittigt til at lære bedre at kende! SÅ flot og så mange smukker detaljer.

img_8752

Nixon Bui

img_8756

Nixon Bui

img_8766

Saks Potts show på Langelinie Pavillonen. SÅ optur show med både Safri Duo og J.lo på playlisten, smukke farver og seje modeller. Saks Potts kan virkelig få mig til at få lyst til at give hele min gaderobe til velgørenhed og starte på en helt frisk.

img_8792

Smukke øreringe fra Dyrberg Kern

img_8793

Torsdagens outfit fra Fall Winter Spring Summer.

img_8787

Søde damer Emily og Frede til Mads Nørgaard middag på Apollo torsdag aften <3

2 kommentarer

  • Angelina

    The earring that you are wearing together with Dyberg Kern, Where is it from?? :))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW: August 9, 2017