August 14, 2017

H2O x Freya Dalsjø

Det er vist ikke gået nogens næse forbi at jeg er temmelig stor fan af H2O og alle de spændende collabs de indgår i. Seneste skud på stammen er deres collab med den utroligt seje, talentfulde danske designer Freya Dalsjø, som indeholder to styles; en kåbe og en top – begge dele SÅ seje og virkelig en succesfuld kombi af begge brands. Det er ikke første gang at de to samarbejder, men denne gang er prislejet lidt mere overskueligt. Jeg er i hvert fald virkelig klar på begge items <3 I kan se samarbejdet og købe de to styles HER

skaermbillede-2017-08-14-kl-20-12-55

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August 14, 2017