KØB MIT TØJ!

On My Mind…

img_8463

GET YOUR DUCKFACE ON <3

Jeg vil i fremtiden forsøge mig med et nyt slags indlæg her på bloggen. Navnligt et månedligt “On My Mind”-indlæg, hvor jeg deler lidt tanker fra den sidste måned. Normalt tænker jeg ikke rigtig i kategorier, men tror måske det kunne blive meget sjovt? Anyway, here it comes:

DERMAROLLERS! Jeg kan simpelthen ikke være den eneste, som har gjort sig sine tanker omkring de små nåle-ansigts-rullere (???) For det første: HVORFOR har (stort set) alle, som promoverer det i enten Facebook reklamer, på deres Instagram-profiler osv. fuld ansigtsmakeup på imens de bruger den? Det kan da umuligt være nice eller godt for huden at prikke hul på den med tusind små nåle iført fem lag foundation, contouring, highlighter og hvad det ellers hedder alt sammen… Se eksempel nedenfor. Hvis nogle af jer har prøvet en dermaroller, eller har svaret på om det måske er et krav, at man har fuld makeup på når man bruger den, så smid endelig en kommentar, for jeg er MEGET nysgerrig!V Virker det???

skaermbillede-2017-08-18-kl-11-44-04

KONCERTER! Jeg har en del artister, som jeg drømmer om at komme til koncert med i den nærmeste frem og listen er liiiidt mærkelig og meget blandet, men; Aqua, Blink 182, Rihanna (igen, igen og as long as I live <3), Kim Larsen og Rae Sremmurd.

YOUTUBE! Jeg er jo startet som Manager på Splay og jeg har virkelig fået øjnene op for YouTube-verdenen. SÅ underholdende og der er virkelig nogle rising youngsters med talent derude. Jeg tror faktisk selv jeg vil begynde at lave lidt videoer til bloggen, specielt en “morgenrutine”-video á la denne (se nedenfor) som Vogue har lavet en del af. Hvad tænker I om det?


TEENS ANNO 2017. Jeg glemmer aldrig, hvordan jeg selv så ud som teen; helt tung sideskildning, shiny hud, bøjle, ustyrlige øjenbryn (som så efterfølgende blev plukket ALT for tynde) osv. osv…. Derudover var jeg superkikset i tøjet med mine skinny Miss Sixty jeans, kawasaki-sko (ofte med skistrømper i, WTF????!!!!) og min 65A snoopy BH fra H&M… bare rolig, jeg havde også bluse på. Det skyldes naturligvis til dels, at jeg var teenager i starten af 00’erne, MEN jeg vil altså vove at påstå at nutidens teenagers er møgtjekkede og temmelig flawless. Jeg ser ingen awkwardnes, shiny t-zone eller andet hos dem i hvert fald. Jeg tænker at det skyldes Instagram og diverse sociale medier og dét faktum at alt er mere “tilgængeligt” idag. Kæmpe high five til dem, for at være supertjekkede så tidligt i livet altså.. Når det så er sagt, så vil jeg ikke bytte min awkward teen periode med togskinner og nakketræk (bare rolig, det var kun om natten) for noget som helst. Det er nemlig SÅ sjovt at tænke tilbage på og se billeder af… Bare lige for at state et eksempel, får I lige et billede af Lily Rose Depp fra dengang hun var 14 år……..

france-people-lily-rose-depp

HÅRVASK. Jeg har bare en værre dag, hvis jeg ikke har startet dagen med at vaske mit hår. Jeg har lyst til at vaske hår HVER dag. Jeg elsker at vakse mit hår. Det får mig til at føle mig helt ren, lækker og så gør det mig også friskere. Jeg ved godt, at det ikke er godt for håret, på trods af, at jeg bruger en virkelig mild og skånsom shampoo, men seriøst… GAD folk at lade være med at kriminalisere daglig hårvask. Det er som om, at det er blevet en dødssynd og at man er fuldstændig sindssyg og psycho, hvis man har lyst til at vaske sit hår hver dag. Ja ja, jeg ved godt at det ikke er sundt og at det slider på håret, men det skal jo nok gå, ikke? Og nu bliver jeg nok virkelig upopulær, men jeg synes faktisk det er ret ulækkert kun at vaske sit hår en gang om ugen, eller er det bare mig…? Uanset hvilken model man kører med, så fred være med det. Jeg forsøger at springe hårvasken over 2 dage om ugen og det er rigeligt for mig.

rapunzel_tangled_15576129_1500_1227

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØB MIT TØJ!