On My Mind...

KEY INVESTMENTS FOR FALL

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg er begyndt at kigge lidt mindre på high street og lidt mere på kvalitet. I den forbindelse bruger jeg MEGET (måske lidt for meget) tid på at skrive lister, tage screenshots og samle sammen af smukke ting, som jeg ønsker mig til min gaderobe. Jakken, tasken, bukserne og øreringen har jeg sukket efter længe og de sprøde sneakers fra Filling Pieces og solbrillerne fra Le Specs er netop blevet tilføjet til listen. Heldigvis har jeg fødselsdag i oktober, hvor jeg vil ønske mig nogle af tingene, men ellers er det bare om at spare op.

I have begun to focus less on high street and more on quality. In that connection I use A LOT (maybe too much?) time writing lists, taking screenshots and gathering beautiful items for my “investement list”. The jacket, the bag, the pants and the earring have been on my list for a while and I have just added the Filling Pieces sneakers and the Le Specs sunnies to my list. Luckily, my birthday is in October, so I will make sure to add some of the items to my wish list and besides that I better start saving up.

skaermbillede-2017-08-17-kl-12-52-47

 

SUNNIES Le Specs

PANTS Ganni 

BAG ATP Atélier 

EARRING Frederikke Raun 

SNEAKERS Filling Pieces 

JACKET 66* North

 

5 kommentarer

 • Laura

  Ej hvor perfekt! Tusind tak for hjælpen😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ved du om der kan være en 13tommer macbook i tasken? <3 Har kigget på den længe men har ikke turde købe når jeg ikke var sikker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Laura 🙂
   Nu har jeg fået svar fra deres kundeservice og der kan sagtens være en MacBook “13 i tasken – yayy 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du skulle vel ikke vide om der er plads til en 13 tommer macbook i tasken? Har sukket efter den samme længe, men har ikke turde bestille den når jeg ikke var sikker på min computer kunne være der <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Laura 🙂 Jeg har lige skrevet og spurgt dem – jeg har nemlig også selv undret mig over det. Jeg skriver så snart jeg får svar fra dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On My Mind...