Days Gone By

August 31, 2017

Indlægget indeholder reklamelinks

Som I måske ved, så tilbragte jeg onsdag-søndag i sidste uge i Mallorca. Det var virkelig skønt at komme ned til varmen og slappe af, spise lækker mad og bade i havet. Vi brugte en del tid på stranden og derudover havde vi lejet en bil, så vi kunne køre rundt og se øen – virkelig et must, når man er på Mallorca, da der er SÅÅ mange smukke steder.

As you might know I spent most of last week on Mallorca. It was great to spend some days in the sun and spent all my time relaxing, eating great food and swimming in the sea. We rented a car, so we could drive around the island – this is a must have when visiting Mallorca, as there are SO many beautiful places.

fullsizerender img_9394

SUNNIES Vintage

SHIRT DRESS &other stories

SILK TOP &other stories x Lykke Li (similar here)

SHORTS Topshop x Marquis Almedia (similar here)

SANDALS Marni

TOTEBAG Blanche 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By