VACAY PICS

VITAVIVA

Indlægget indeholder sponsorerede produkter. Holdningerne er 100% mine egne. 

img_9616

For et stykke tid siden kontaktede 9PR mig, for at høre om jeg kunne tænke mig at prøve nogle af deres VITAVIVA vitaminer. Jeg har længe været ekstremt nysgerrig omkring vitaminerne og derfor takkede jeg også med det samme ja. Jeg valgte at få tilsendt ‘Craving Crusher’, ‘Energy Booster’, ‘Organic Coconut Oil’ og ’15 Day Cleanse’ for at teste dem. Jeg har testet ‘Craving Crusher’ og ‘Organic Coconut Oil’ i 2 måneders tid nu og er også lige begyndt på ‘Energy Booster’, så jeg tænkte at jeg lige ville dele lidt tanker omkring vitamintilskuddene med jer.

Jeg glæder mig også mega meget til at afprøve ’15 Day Cleanse’, men jeg har endnu ikke fundet tiden til det – jeg vil jo gerne gøre det ordentligt og der har simpelthen ikke været 15 dage, hvor jeg har kunne garantere, at jeg ville kunne spise 100% sundt, få trænet og holde mig væk fra alkohol. Desuden tror jeg også at ’15 Day Cleanse’ kræver et indlæg for sig selv, så det har I til gode 😉

CRAVING CRUSHER

img_9618

I kan læse meget mere om ‘Craving Crusher’ HER, men kort sagt så har den til formål at “crushe” cravings. Jeg har taget den hver morgen i to måneder sammen med min morgenmad, et glas vand og ‘Organic Coconut Oil’-pillen og jeg vil altså vove at påstå at den virker. Generelt er jeg ikke den store craver, men jeg har alligevel mine perioder hvor jeg virkelig kan obsesse over salt, lakrids, sukker og andre mærkelige ting, men jeg har slet ikke følt den samme trang til ting, som jeg i teorien ikke har brug for, i den tid jeg har taget vitamintilskuddet. Det er altså ret genialt at et vitamintilskud kan crushe ens cravings og samtidig indeholde alt muligt godt til din krop. Det er egentlig meningen, at man skal tage to om dagen: én om morgenen og en tidlig eftermiddag, men det blev for besværligt for mig om eftermiddagen, da man også helst skal indtage den med en form for mad, hvilket kan være lidt uoverskueligt når man er på arbejde. Desuden virker den til at virke alligevel og da jeg tager flere forskellige VITAVIVA vitamintilskud sammen kan det også være en god idé at justere lidt ned på doserne, har jeg ladet mig fortælle.

ORGANIC COCONUT OIL

img_9619

Jeg elsker kokosvand, kokosolie og i det hele taget ALT med kokos, så det var en no-brainer for mig at jeg måtte prøve VITAVIVAS ‘Organic Coconut Oil’, som man kan læse på VITAVIVAS hjemmeside så er kokosolie kendt for følgende egenskaber: styrker immunforsvaret, fremmer vægttab og hæmmer svampeinfektioner. Kokosolie består af 90% mættede fedtsyrer og indeholder ingen transfedtsyrer. Olien er nemt fordøjelig og lagres ikke i kroppen som fedt, men virker derimod, som et energitilskud. Kokosolie er derfor gavnlig for leveren, der omsætter fedtstofferne uden at deponere det som fedt. Kokosolie indeholder desuden laurinsyre, som er kendt for at have svampe- og bakteriehæmmende egenskaber. Helt ærligt; what’s not to like? Jeg har taget den hver dag de sidste to måneder sammen med ‘Craving Crusher’ og den har helt enkelt bare en rigtig positiv effekt på min krop. Jeg kan ikke sætte en helt præcis finger på effekten, men jeg synes i hvert fald generelt min krop har fået det bedre efter jeg er begyndt at tage tilskuddet.

Læs mere om ‘Organic Coconut Oil’ HER.

ENERGY BOOSTER

img_9617

Cille fra Simplyfit, som også er min kollega hos Splay har snakket meget varmt om VITAVIVAS ‘Guarana Extract’ ift. at komme af med jetlag, så jeg har været ret exited over at skulle prøve et af VITAVIVAS energi-tilskud. Jeg har valgt at prøve deres ‘Energy Booster’, som også indeholder Guarana extract, som eftersigende indeholder op til 4-8% mere koffein end kaffebønner (!!!). Jeg startede på den sidste mandag, da jeg kunne mærke, at jeg havde brug for lidt ekstra energi efter at være landet i Danmark til efterår og gråvejr efter 5 solrige dage på Mallorca, og jeg har faktisk generelt følt mig mere frisk – specielt om eftermiddagen har jeg ikke haft samme behov for en kop kaffe pga træthed. Det skal så lige siges at jeg har været ramt af lidt af en forkølelse efter Mallorca, så jeg har generelt ikke været på toppen, men træthed har faktisk ikke været et issue… Jeg tænker i hvert fald at ‘Energy Booster’ bliver en fast del af min morgenrutine henover efteråret og vinteren.

I kan læse mere om ‘Energy Booster’ HER.

Mit generelle indtryk af de forskellige kosttilskud er meget positive og jeg synes at jeg har mærket en positiv effekt af dem allesammen. I bund og grund handler det nok også meget om at finde de vitamintilskud som passer til ens behov og der har VITAVIVA altså bare et KÆMPE udvalg. Det vigtigste ift. effekt er at tage tilskuddene sammen med mad og huske at drikke en masse vand til. Sig endelig til hvis I har spørgsmål!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACAY PICS