VITAVIVA

MANGO // NEW IN

Jeg har været på venteliste til den sorte rufflebluse fra Mangos AW17 kollektion i en måneds tid og forleden fik jeg endelig en besked om, at den var in stock og klar til at blive bestilt. Den røg straks i kurven, sammen med de andre items, som også har været gemt i min Wish List kurv i et stykke tid.

I have been on the waiting list for the black ruffle shirt from Mango’s AW17 collection for about a month and the other day I FINALLY received a message, that it was in stock and ready for order. I immediately placed it in my shopping bag and ordered it together with the other items, that were already in my Wish List bag.

collage

skaermbillede-2017-09-07-kl-11-41-14

 

BLACK RUFFLE SHIRT // BLUE DOTTED TOP (ON SALE) // SUNNIES // PANTS

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VITAVIVA