September 10, 2017

WINTER IS COMING

Indlægget indeholder reklamelinks

WHAT en basic overskrift! Og jeg ser ikke engang Game of Thrones 😉 MEN jeg er faktisk temmelig stresset, for efteråret er kommet meget hurtigere end forventet – her er jeg heldigvis dækket ind med diverse trench coats og bomberjackets. Men da jeg valgte at sælge min North Face dunjakke til sidste Tradono-marked, så er jeg nu totalt på bar bund når det kommer til en ægte vinterjakke. Jeg solgte min North Face, da den ikke havde nogen hætte, hvilket har irriteret mig SÅ meget de sidste 3 år! Så nu er jeg altså på jagt efter en kæmpe dunjakke med hætte, som jeg kan putte mig i hele vinteren. Jeg er mest til herremodellerne, da de er mere boxy og ofte meget sejere, så hvis I har det på samme måde har jeg samlet et par gode bud nedenfor.

skaermbillede-2017-09-15-kl-10-58-40 skaermbillede-2017-09-15-kl-11-00-08

BLACK WITH FUR HOODIE 66 North

BLUE/BLACK JACKET 66 North

MIDNIGHT BLUE Penfield

BLUE / BLACK The North Face

ALL BLACK The North Face

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September 10, 2017