Interview med Youngskin

MERAKI Sunday treats

Indlægget indeholder sponsorerede items

Siden jeg fik et duftlys fra Meraki i gave af mine søde veninder for ca. et år siden har jeg været fuldstændig vild med brandet. Jeg har efterfølgende selv købt endnu et duftlys og en håndsæbe fra brandet og jeg synes både deres ting er vildt pæne og virkelig lækre! Derfor var det også en no-brainer, da jeg blev kontaktet af JM Company, som spurgte mig om jeg havde lyst til at modtage lidt goodies fra deres webshop. De forhandlet nemlig Merakis produkter (og mange andre lækre ting)! Forleden modtog jeg en pakke med nedenstående goodies og jeg glæder mig helt vildt til at teste olien, håndcremen og masken! Håndsæben er allerede taget i brug. P.S. Hårspændet er fra Matas og koster 30 kr.!

img_0181 img_0180

MERAKI Oil // MERAKI Hand Cream // MERAKI Sheet Mask // MERAKI Hand Soap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med Youngskin