MERAKI Sunday treats

NEW HAIR

OBS: Klipningen var gratis og betalt af Kjøbenhavn BLVD. Alle holdninger er 100% mine egne. 

collage-5

Forleden var jeg forbi Kjøbenhavn BLVD, for at blive klippet endnu engang af Mia-Maja. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg omkring salonen HER, så forstår Mia-Maja præcis hvad jeg mener, når vi snakker hår og endnu engang er jeg SÅ glad for resultatet. Jeg har helt sikkert fundet min faste frisør og kan klart anbefale Kjøbenhavn BLVD og Mia-Maja! Tjek i øvrigt min Instagram ud senere idag, hvor jeg har lavet en lille giveaway sammen med Kjøbenhavn BLVD – den er dødlækker, hvis jeg selv skal sige det!!!

img_0153

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERAKI Sunday treats