September 25, 2017

NOKTOBER

Tradono forsøger i oktober måned, at gøre noget godt for miljøet ved at sætte en stopper for tøjspild. Tøjproduktionen er nemlig super belastende for miljøet og hvis én dansker stopper med at købe nyt tøj i oktober, så kan man spare verden for brug af 15.400 liter vand! Jeg deltager selv i Noktober og vil derfor forsøge ikke at købe nyt tøj hele oktober (2nd hand er naturligvis tilladt) og jeg vil anbefale alle jer, at gøre det samme.

Hvis I har lyst til at være med i Noktober, så kan I tilmelde jer og læse mere HER. Når I tilmelder jer, deltager i desuden i konkurrencen om et spaophold på Ystad Saltsjöbad for 2 personer inkl. 3-retters middag og overnatning (værdi 4.085 SEK).

collage-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September 25, 2017