Days Gone By

On My Mind…part 2

skaermbillede-2017-09-25-kl-20-33-55

I anledning af, at vi har ramt oktober måned tænker jeg, at det igen er tid til en ”On My Mind”. Hvis I ikke har læst det første indlæg, så kan I finde det HER. Temaet er sådan set bare, at jeg tømmer min hjerne for ting, som er ”on my mind” – nogle ville også kalde det en ”brain dump”. Så here we go:

DRASTISKE BESLUTNINGER

Har I det også nogen gange sådan, at I bare har lyst til at gøre noget drastisk? Jeg har nogle drastiske ting, som jeg ofte vender tilbage til. Èn af dem er, at få en platinblond page og når jeg en gang imellem tænker drømmende over, hvilken awesome idé det er og hvordan det ville overraske hele verden (i virkeligheden er folk nok pænt ligeglade…) så er det blandt andet med argumenter som: 1. jeg ville se meget mere tanned ud, end jeg egentlig er, i kontrast til det lyse hår. 2. Det var da mega smart til Sisqo…. 3. Det ville ændre min stil radikalt – ALLE outfits ville se sejere og mere badass ud. I realiteten ved jeg bare, at min mor, som jeg har lovet, aldrig at farve mit hår, ville blive dødskuffet over mig. Jeg tror også min kæreste ville blive lidt træt af mig (who cares? I only care about my mom <3) og så måske den væsentligste grund til ikke at gøre det: Hvad skulle jeg gøre når det gror ud? Det ville være frygteligt!!!!

Jeg har også nogle gange overvejet at få en maskinpistol tatoveret på min venstre side af mine ribben, men vi ved godt alle sammen at det er en dårlig idé…. Eller hvad? Lidt sejt, måske??? Ej……

 

I <3

For et stykke tid siden havde jeg en superlang togtur hele vejen til Rørvig. Jeg havde en lillebitte smule tømmermænd og jeg lyttede til Lana del Reys nyeste album. Det er så åbenbart en kombination, som kan gøre mig super emotionel. Derfor besluttede jeg mig for at lave en liste over ting jeg elsker her i livet (OMG cheasy!). Det kom der disse ting ud af:

  • Ældre damer, som går til frisøren og får ordnet hår. Det minder mig om min elskede oldemor og det er noget af det mest nuser i verden.
  • Ældre par, der holder i hånden!!!!!!!!!!
  • Ældre mennesker, som hænger ud med deres børnebørn
  • Min farmors halskæder
  • Når det regner om lørdagen og jeg ikke har planlagt andet end at være indenfor med min kæreste
  • Kærlighedssange
  • Citatet: “The greatest thing you can ever learn, is to love and to be loved in return.” Det er fra Moulin Rouge og hvis det ikke er fantastisk, så ved jeg simpelthen ikke hvad er!
  • Tynd kaffe. MMmMMmMmmmmm!!!!
  • Rent sengetøj. Jeg skifter mit sengetøj minimum én gang om ugen, for jeg ved ærligt talt ikke noget bedre end rent sengetøj. Og jeg kan godt finde på at savle når jeg sover, så det er også lidt klamt, hvis jeg ikke skifter i hvert fald mit pudebetræk..

 

Jeg vil i øvrigt anbefale ALLE at lave sådan en liste – man bliver glad i låget af det!

 

GAME OF THRONES

Okay, jeg ved godt at jeg er lidt ”off-season” her, men det sjove ved dette punkt er faktisk, at jeg slet ikke ser Game of Thrones. Jeg har læst den første bog i forbindelse med et fag jeg tog på Engelsk på KUA omring fantasy litteratur… OG jeg har set de første fire afsnit af første sæson, men jeg må bare indrømme, at det SLET ikke fanger mig. #nohate (som de unge siger), men jeg er bare slet ikke til fantasy-genren…Når det så er sagt, så har jeg en vild trang til at læse ALT hvad der dukker op af artikler, gossip m.m. i mit Facebook feed omkring serien. Det er SÅ underligt. Det er nok en blanding af, at jeg er lidt nysgerrig og bange for ikke at kunne snakke med til frokosten på arbejdet, men det er fandme mest af alt dødunderligt, at jeg er nysgerrig på noget, som slet ikke interesserer mig…

 

FENTY BEAUTY

ALT hvad Rihanna rører ved bliver til guld og diamanter i mine øjne og i dette tilfælde så snakker vi altså bogstaveligt talt – for hun har faktisk lavet en highlighter i guld. Jeg er ikke den store makeupguru, men det er endnu en ting, som jeg bruger enoooormt meget tid på at læse om, undersøge osv. og jeg er så utroligt draget af Rihannas person og univers, at jeg skyndte mig ind i Sephora for at få fingre i lipglossen og primeren. Jeg bruger primeren hver dag og lipglossen minder mig om de gode 00’ere, så jeg er glad og jeg vil gerne have endnu mere Fenty Beauty, men jeg har vitterligt ikke brug for det. Men jeg længes efter DET HELE! Derudover vil jeg gerne lige give hende (eller hendes team) credit for at have lavet foundations i 40 (!!!) forskellige shades – det er da diversitet <3

 

Det blev kun til fire punkter i denne omgang, men jeg vil spare jer for flere brain dumps for nu J

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By