ASOS WISHES

PUMA x HAN KJØBENHAVN

Idag launcher samarbejdet mellem HAN Kjøbenhavn og Puma. HAN Kjøbenhavn kan seriøst give mig sommerfugle i maven over deres coolness og jeg har lyst til at klæde både min kæreste og jeg selv i deres ting hele tiden. Deres collaboration med Puma er ingen undtagelse og jeg har samlet mine favorit styles fra kollektionen nedenfor, så I kan se den hele. I kan shoppe den HER.

Today the collaboration between HAN Kjøbenhavn and Puma is launching. HAN Kjøbenhavn can bring butterflies to my stomach due to their coolness and I want to dress up in their items everyday and dress my boyfriend in them as well. Their collaboration with Puma is no exception to this, so I have gathered my favorite pieces from the collection below. Shop it HERE.

collage-1

cap-puma-black sweater-light-gray-heather sweater-vetiver-slate-green coat-drizzle-aop bog-sock-snkb-rubber-han-drizzle

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS WISHES