PUMA x HAN KJØBENHAVN

October 5, 2017

Indlægget indeholder reklamelinks

Gårsdagens outfit iført min nye yndlingsjakke fra Monki (sponsoreret). Idag er det faktisk min BDAY, så jeg er i vildt godt humør og forsøger at presse så mange dejlige ting som muligt ind på én og samme dag. Det går meget godt indtil videre og senere skal drikke kaffe med min mor og farmor HER og spise HER + overnatte HER med min kæreste.

Yesterday’s outfit, wearing my new favorite jacket from Monki (sponsored). Today is actually my BDAY so I am in an exceptionally great mood and trying to fit in as many nice things in one day as possible. It is going pretty well so far. After work I will meet my mother and grandmother for coffee HERE and later I will eat HERE and sleep HERE with my boyfriend.

 

img_0599 img_0606 img_0608

HAIR CLIPS Pico 

JACKET Monki

SCARF Monki

BLAZER Soulland 

JEANS Ivy Copenhagen 

SNEAKERS Converse All Stars (lowtop version here)

BAG Arket

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUMA x HAN KJØBENHAVN