October 7, 2017

Manon les Suites

Jeg var simpelthen så heldig, at få en overnatning på Manon les Suites i fødselsdagsgave. Der er ret mange, som er nysgerrige på den fantastiske oase, som ligger i hjertet af København (hvilket man ikke lige skulle tro), så nu vil jeg bare lige dele lidt billeder og tanker omkring hotellet med jer.

Hotellet er virkelig luksuriøst og lækkert på Hotel Guldsmedens helt egen meget casual, bohemian øko-måde (hvis nogen af jer har været på et af Guldsmedens hoteller ved I præcis hvad jeg mener). Der er planter overalt, alt hvad der kan være øko er øko og kæledyr er velkomne, hvilket giver en hyggelig og afslappet atmosfære. Jeg elsker luksus – gør vi ikke alle det? Men indrømmet, jeg kan godt få liiiidt angst hvis det hele bliver for poleret og hvidt, så derfor er Manon les Suites den perfekte form for luksus i min optik. Hotellet har udelukkende suiter, som man måske kan gætte på navnet, og det er simpelthen de skønneste små lejligheder med alt hvad man har brug for.

Efter indtjekning gik min kæreste og jeg ned til junglefish poolen, som er kernen i hotellet, (suiterne ligger ligesom rundt om på svalegange) og fik et skønt glas hvidvin, hvorefter vi tog på Spaghetteria, som ligger 5 minutters gang fra hotellet og spiste middag. Det skal lige nævnes, at jeg sjældent har sovet så godt, som jeg gjorde den nat, for sengene er fuldstændig fantastiske + man kan trække gardiner for rundt om sengen, så man kan lave sin egen lille sove-oase – SKØNT!

Om morgenen tog vi en lang dukkert i poolen inden vi gik op til den overdådige morgenmadsbuffet som byder på virkelig lækker økologisk morgenmad og virkelig god kaffe. Så vidt jeg kan se er hotellet lidt i den pricy ende, men det er altså virkelig lækkert, hvis man har brug for et break i en Bali-agtig oase og så er det bare fantastisk at det ligger midt i byen. Deres restaurant/bar på toppen af hotellet er i øvrigt åben for alle!

 

img_0745

img_0726 img_0744 img_0748

img_0749

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October 7, 2017