KAPPA!

EYES ON: SNEAKERS

Vi er jo nok alle bekendt med de klassiske sneakerbrands som Nike, Adidas, Puma, Asics, Reebok, Vans og New Balance. Men de store klassiske sneakerbrands får hård konkurrence i disse dage (efter min mening). Jeg tager i hver fald mig selv i at sukke dybt efter sneakers fra både Hi-Tec, Filling Pieces og Eytys. Jeg har samlet mine favoritter til jer nedenfor, så kan I jo selv bedømme. Rezet har et rigtig godt Filling Pieces udvalg og Naked har lige fået Hi-Tecs Silver Shadow-model i beige, rød og grå, men alle tre brands er generelt lidt svære at få fingre i. Alle tre brands ligger i den liiidt dyre ende, men de er fandme også flotte!

I believe we are all familiar with the classic sneaker brands such as Nike, Adidas, Puma, Asics, Reebok, Vans and New Balance. However, the large classic sneaker brands are getting some serious competition these days (in my opinion). I am dreaming about Hi-Tec, Filling Pieces and Eytys these days. I have gathered my favorites below, so you can decide for yourselves. Rezet has a really great Filling Pieces selection and Naked has the Hi-Tec Silver Shadow model in red, beige and grey. But generally, all three brands are a bit tricky to find. All three brands are in the more expensive end of the price scale, but they are so damn pretty!

HI-TEC

 

collage-2

All Pics taken from Hi-Tec‘s Instagram

EYTYS

skaermbillede-2017-10-19-kl-14-25-39 skaermbillede-2017-10-19-kl-14-25-50 skaermbillede-2017-10-19-kl-14-26-03

BLUE VERSION // BEIGE HERE // BLACK???
Pics taken from Eytys’ Instagram

FILLING PIECES

collage-3 collage-4 filling-pieces-roots-runner-knits-black-2_1920x

BLACK & WHITE // ALL BLACK // WHITE & BROWN // BOOTS // SOCKS

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAPPA!