October 31, 2017

WEEKEND READY

Selvom min uge har været en kort én af slagsen, da jeg først var tilbage på kontoret efter min Prag-tur (der kommer tips og guide til Prag imorgen på bloggen BTW!) så er jeg SÅ klar på weekend. Jeg starter weekenden med middag på Lo-Jo’s med to veninder i aften, imorgen tager jeg til Malmø med min dejlige veninde Jo og søndag skal jeg til pigefrokost hos min farmor i Hornbæk. Som jeg også skrev i DETTE indlæg, så er jeg helt vild med Malene Mallings Vero Moda kollektion
MM/VM og jeg synes hun har skabt den perfekte palliet-nederdel og det perfekte asiatisk-inspirerede sæt i den smukkeste farve. MÅ have fat i begge ting + den flotte top fra Vero Modas Aware-kollektion. Så pæn! God weekend til alle!

Even though my week has been a short one during my weekend trip to Prague I am SO ready for the weekend. Tonight I will be eating with two of my girlfriends at Lo-Jo’s, tomorrow I am going on a day trip to Malmø with my friend Jo and Sunday I have a girlie lunch at my grandmother’s. 
As I mentioned in THIS post, I am so in love with Malene Malling’s work for Vero Moda and now she has created the perfect sparkly skirt and the perfect asian-inspired outfit in the prettiest color – I need to get my hands on both items, including the pretty top from Vero Moda’s Awareness-collection.

skaermbillede-2017-11-03-kl-10-53-29

TOP Vero Moda Awareness-collection

SKIRT MM/VM

SHIRT MM/VM

PANTS MM/VM

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October 31, 2017