November 9, 2017

November 8, 2017

Jeg fik slet ikke taget billede af mit outfit på trods af, at jeg faktisk var temmelig dressy. Blogger’s Delight holdt nemlig middag med lækre drinks, mad fra Köd og grineren banko – virkelig optur aften, som jeg fejrede i mine nye flæse velour bukser fra Hosbjergs nye kollektion (som i øvrigt er SÅ flot – tag et kig på den her)

7ee1f716-296f-4fdf-a92c-543c8d564625

IPHONE COVER AndCopenhagen 

BLAZER Vintage

PANTS Hosbjerg (gifted by Hosbjerg)

BOOTS Topshop (on sale)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November 9, 2017