MM/VM

NOVEMBER 25, 2017

Et “dagens” fra i lørdags, hvor jeg havde den bedste lørdag længe i selskab med min lillesøster og senere min mor. Aftenen tilbragt jeg i min sofa, hvor jeg bingede serien Better Things, som er en MEGA optur HBO serie. Klar anbefaling herfra! Billedet er taget i Gannis smukke butik i Illum.

An outfit pic from this Saturday that I spent in the best possible company of my baby sister and later my mom as well. I spent the evening by myself in my couch binge watching the show Better Things, which is a really great HBO series that I can definitely recommend! The picture is taken in Ganni’s beautiful store in Illum.

ac5df839-92be-46c9-a19a-e3d9886c8f8d

 

SUNNIES Ganni 

JACKET The North Face 

TRACK PANTS Hummel (similar here)

SNEAKERS Nike (different color combinations here)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MM/VM